2020. március 22., vasárnap

Zöld Okos Kupás továbbjutók :)

Gyerekek!

Ezt az emailt kaptam, amit továbbítok felétek:





Kedves Kárpát-medencei ZöldOkos Kupa Versenyzők!


Ezúton is értesítünk Benneteket, hogy csapatotok bejutott a Kárpát-medencei ZöldOkos Kupa megyei döntőjébe! Gratulálunk!

A toplista a következő linken is megtekinthető: https://www.zoldokoskupa.hu/verseny-allasa-eredmenyek

Ne feledjétek! A megyei elődöntő kizárólag 2020. március 27-én, pénteken magyar idő szerint 14:00-15:00 óráig lesz elérhető!
Javasoljuk, hogy lehetőleg már 13:45 órakor jelentkezzetek be a weboldalra!
A határon túli diákokat kérjük, hogy a lakóhelyük szerinti időeltolódást mindenképpen vegyék figyelembe! A versenybe késéssel bekapcsolódó csapatok esetén sajnos nem áll módunkban a kitöltésre plusz időt adni, a rendszer magyar idő szerint 15.00 órakor automatikusan lezár.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a versenyfeladatok nemcsak asztali számítógépen, hanem tableten vagy mobiltelefonon keresztül is elérhetők, kitölthetők!

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK:
A kialakult koronavírus-járvány miatt, hangsúlyosan kérjük a megyei online fordulóban versenyző magyarországi és határon túli csapatok diákjait, hogy a feladatlap online kitöltése alatt is kerüljék a személyes találkozást! Ennek érdekében lehetővé tesszük, hogy a csapattagok egymástól távol, saját otthonunkban versenyezzenek - ennek informatikai fejlesztése most van folyamatban, ezért a versenyfelületre történő egymástól független belépés módjáról a jövő hét folyamán még további tájékoztatást küldünk.

Sikeres felkészülést és jó egészséget kíván Mindenkinek!
a ZöldOkos Kupa szervezőcsapata

Kíváncsian várom!!
Márti tanárnő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése